CHP'de parti içi eğitim

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi yeni bir uygulama başlattı. Parti içinde görev yapan ve parti üyesi olan üyelerine hafta sonları CHP programı, CHP Tarihi, CHP Tüzüğü, Sosyal Demokrasi hakkında Parti eğitmenleri tarafından ders verilecek. CHP ayrıca parti eğitimi

ÜYELER MEMNUN KALDI

Kırıkkale CHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen ilk derste CHP üyelerine ilk ders verildi. Emekli öğretmen ve Parti üyesi olan Tuğba Canlı, tarafından verilen ilk derste partililer bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.  Canlı burada yaptığı açıklamada “Bizler genel merkezden parti okulundan önümüzdeki temel siyasi eğitimdeki canlandırmak için ve örgütümüze birlikte olmak için geldik. Bu 2 gün süren bir eğitimimiz bu eğitimimizde halkla ilişkiler, partimizin programı bu derslerimizde anlatıyoruz. Sonra üyelerimizden bu derslerdeki hazırladıkları projeleri gerçekleştirmelerini istiyoruz ve bu şekilde eğitimimizi tamamlamış oluyoruz.  Her üyemiz bu eğitimi bizden talep etmesi gerekiyor. Bu biz sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

YENİ NESİLLERE AKTARACAĞIZ

Kırıkkale İl Başkanı Ziya Kavlak ise donanımlı ekipleriyle iktidara bir adım daha yaklaşacaklarını ifade etti. Kavlak “CHP Genel Merkezi Parti Okulu desteğiyle önümüzdeki Cumartesi ve Par günleri Kırıkkale’de ki üyelerin Temel siyasi Eğitimi düzendi. Genel merkezimizden gelecek eğitmenler tarafından yürütülecek eğitim programında, yaklaşık 25 kişi katılıyor ve iki gün boyunca iletişim ve halkla ilişkiler, CHP Tarihi, CHP Programı, CHP Tüzüğü, Sosyal Demokrasi ve Sosyal proje yönetimi konularında burada ki arkadaşlar eğitim alacaklar. Eğitime katılan üyelerimiz 5’erli ekipler halinde hazırlayacakları sosyal projeleri uygulayarak eğitimlerini tamamlayacaklar. 2015 Genel Seçimleri öncesinde daha donanımlı ve aktif üyelerimizle iktidara bir adım daha yaklaşacağımıza yürekten inanıyorum. Genel merkezin bundan sonra ki hedefi şu parti eğitimi almayan hiç kimse parti içinde bulunamayacak. İleriki günlerde partimiz daha canlı, daha aktif şekilde yeni nesillere aktaracağız” dedi.



gülgün can
18.11.2014 00:08:38
sayın il başkanı senin sülalende kaç chp li var? bence önca ailenden başlasan SOSYAL DEMOKRAT kime denir eğitimi ile...

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız